Despre Tattini

 • Informatii generale

  Companie infiintata in anul 1860 in orasul italian Spoleto. Din momentul infintarii ca activitate principala avea produserea echipamentelor de calarie. In momentul de fata export produsele in 28 de tari. Produsele de echitatie destinate atat cailor cat si calaretilo,r sunt cautate in toate Europa deoarece pe langa faptul ca prezinta o calitate absolut superioare se preteaza si la un pret foarte atragator.

  Sus
 • Numele de marca al produselor fabricate de Tattini

  Acele produse care intra in comert sub denumera de marca Tattini sunt de o calitate absolut superioara, realizate cu tehnologie noua din materiale atent alese si printr-un proces de productie foarte riguros controlat, - proiectate si inovate pe baza propunerilor unor sportivi de renume mondiala din domeniu.
  Brandul Daslö conoteaza o categorie de produse Tattini care dispun de o calitate absolut solida si un pret extraordinar de bun cu raport pret-calitate iesit din comun.
  Produsele Brad Ren's inseamna o categorie de produse de echitatie western de o calitate superioara, realizate din materiale de cea mai inalta calitate.
  Produsele Natowa sunt echipamente de echitatie western foarte cautate datorat faptului ca se situiaza in categoria ieftina al acestora si totusi dispun de o calitate buna.
  Sus
 • Denumirile de marca al produselor din gama Tattini

  Sei Wintec englezesti, de saritura, de dresaj, de anduranta, de ponei, de galop si universale
  Sei Bates englezesti de saritura, de dresaj, de anduranta, de ponei, de galop si universale
  Colectie de marca Pessoa ce contine sei englezesti de saritura, sei de ponei, pieptare, chingi si frauri precum si zabale Magic System
  Sus